Blogg


søndag 21. oktober 2012

Søndags dilldall!

Skap har kommet opp på arbeidsrommet (overskap/kjøkkenskap) -juhuuuu!!! Mangla bærre ei plate på toppen og dekklist nede.
Snopa keramikknotta fra Anne Black på TING. Borra hull midt på skapdøra- syns det blei såååå kult!!

Mitt gamle kjøkkenbord e arbeidsbord og har fått et nytt lag med kvitmaling for å dekk over alle de tusen andre malingsflekkan (her blanda æ farga og herja på til vanlig)!

Samtidig som æ malte understellet på kjøkkenbordet (se under) så fikk æ ideen om å forandre litt på lysestaken fra Ferm living. Syns ikke alle de orginale fargan på den va så veldig spenstig,- så sånn blei den! Kutta ut ei av de store kulan også.Ellers ikke mye nytt her,-
fortsatt go søndag!

Tone :-)4 kommentarer:

MøbelPøbel sa...

For et fargerikt og friskt innlegg!! Elsker fargene du bruker, og bordet ble smashing!
Vi må få til et møte etter denne som kommer:))
Søndagsklem

Datt sa...

Oi... De gule stolene var dødskule...!! Og jeg liker lysestake+bord! :D

Frøken Fryd sa...

Det var no visst nok nytt det, snakk om energibunt! Og så herlige fargar, som sagt før, blir rett og slett glad når eg er innom her på bloggen din. Den spraker!

Her i Stavanger har me hatt ein deilig solrik dag, i motsetning til i går då me verkelig fekk dusja oss... Eg har baka boller og storebor har vaska kjøleskapet. Han la nemelig inn ei saftflaske som han ikkje hadde skrudd korken på - det vart ein klissete affære. Grovvasken tok han på strak arm, mora var ikkje strålande blid akkurat, og så tok ho mor finvask og golvvask (slik at me ikkje vart ståande fast på kjøkkengolvet heile gjengen) og no er det så bra!

Klem Eli

mellaogmalla sa...

Herlige farger!
Likte veldig godt bordet ditt, og knaggene er også superfine. Deilig med små forandringer:)
:)