Blogg


torsdag 29. august 2013

Åpningsfesten!!

Korr blei denne uka av?????

 To halvgamle rampedama sitt og stirra tomt ut i lufta etter åpninga av Ramp 42 sist fredag!
Ja, vi syns også det tok litt tid før vi fikk knota ned dette innlegget -fniiiis,-
men vi blei så utlada etter den fantastiske åpningsfesten at vi rett og slett gikk litt i do etterpå. Alle de nervøse rykningan forsvant da folk kom ramlanes inn døra med blomster og gava og fiiiine kort med lykkeønskninga på! Vi bydde på rampekake og champagne, men fikk ikke tatt bilda av butikken full av folk!  (ikke lov ifølge gubben- å driv på å snikfotografer folk uten at de veit det,- så da torte vi ikke å gjør det hehe!!) Men fantastisk arti va det i allefall- 
så tuuuuusen takk til alle som kom!

Sakte men sikkert har vi fått hauet over vannet, og hatt fine jobbedaga i butikken denne uka. 
Veldig rart og utruli deili å endelig ha en helt egen arbeidsplass korr vi kan gjør akkurat ka vi vil hoho! Så vi rota nu på med diverse ting og tang og håpa at folk vil lik det vi laga!
Om feks malerian i butikken ikke passa helt i forhold til størrelse eller farga så husk at æ laga bilda på bestilling også!
Følg oss gjerne på Instagram #tonemelonedesign og #mobelpobel og "like" oss på Facebook: Ramp 42

Vi håpa at maaaange tar sæ turen bort,
 og vi har åpent:

Man ons fre kl. 10-15.30 og lør: 10-16.00

Tone

4 kommentarer:

Øyeblikk sa...

Hurra hurra hurra!!! Så fine dykk er :-) og for ein herlige, energigivande, sprelsk, lys og rampete butikk! Ja, eg har ikkje vore der, men eg har då auger og ser at dette er super bra! Ønsker dykk lykke til og superduper salg, skulle vera ein smal sak.

Klem Eli

Fargebarn sa...

Så utrolig gøy og bra gjort. Liker at folk tør å følge drømmene sine! Så skulle jeg gjerne vært der på åpningen, dumt jeg ikke bor i området. :)
Men om jeg reiser til Bergen i nørmest fremtid, kommer jeg garantert innom! :)

Frydisblog sa...

Det var en fin åpningsfest av en fin butikk,og to fine damer ikke minst=)
Lykke til,blir gøy og følge med dere.
Frøydis.

Anette Willemine sa...

Gratulerer så mye med flott butikk! Ser ut som en vitamininnsprøytning av en butikk. :) Tøft å følge drømmen om å starte for seg selv.
Skal til messen i Bergen i oktober, så da hadde det vært artig å besøke dere. Men dere skal vel selv være på messen, så da kan jeg jo hilse på dere der. :)

Lykke til med jobb og salg!
Ha en glad ny uke!

Klem,
Anette Willemine