Blogg


mandag 21. oktober 2013

Messelivet!


Da har vi prøvd det og!! Utstillera på Interiør og boligmessa! Wohoo!!
Godt det e blitt hverdag igjen hehe, vi har virkelig fått svingt oss og møtt maaaange kjekke folk denne helga.Dette e fra torsdagen da vi hadde fått svetta oss ned i hallen med alt rotet vårres! Vi fikk endel merkelige blikk sia vi hadde så mye rart med oss!


 Og ekstra mange rare blikk fikk vi da vi kom bæranes på denne gamle loslitte kjøkkenbenken- det va såvidt den overlevde transporten hoho! Men den måtte med, den e jo litt som oss- gammel og rufsat i kantan! (Fnis- nu bli vel Pøbelen fornærma sia ho e litt yngre enn mæ!)
Gjennomgangstemaet på messa va botanikk, og da planta vi likesågodt litt grønt nedi kjøkkenskoffan som det grønne alibiet hehe.

Her har vi kommet i orden og e klar førr første messedag med Ramp 42 t-skjorte og greier. Til og med bankterminalen funka hehe!
Blogg frokost hadde vi meldt oss på lenge før det blei bestemt at vi skulle delta på messa, så den fikk vi med oss. Veldig kjekt!!Søndagskveld va det over. Lampeorigamifuglan dalte ned i skjul og vi pakka pikkpakket og takka førr oss. Veldig masse kjekke folk som tok turen innom standen vårres, både bloggera og kunda. 

Butikken i Fridalsveien 42 e stengt i dag, men åpne igjen på onsdag!
Velkommen skal du vær!!

Klem fra ho Tone

1 kommentar:

elviras drops sa...

Flott stand, skulle ønske eg var der! Må ha vore litt av eit arbeid å sette opp og etterpå pakke ned. Flinke er dokke!